Ljuva morsdag

2010-05-30 @ 10:42:33 Permalink Weekends Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen med familjen var precis vad jag behövde. Tyskland vann eurovision 2010, vad tyckte ni? Jag tyckte den var bra, men fanns många bra iår. som bla. Frankrike(årets sommarplåga), Serbiens,Belgiens,Danmarks och Islands.

Idag ska jag ligga ute och pressa i solen och sedan åka in till city med mamma,erika och hennes mamma för mors-dag överaskning! Tar såklart med kameran. Uppdaterar mer sen och visar dagens outfit!

PUSS PÅ ER

Börjar bli less

2010-05-29 @ 12:31:39 Permalink Tankar&Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()

Börjar bli jätte less på hur människor beter sig. Varför kan folk inte vara sig själva och vara normala? Så som dom alltid varit, får du en ny vän, eller en pojkvän eller om någon berättar något till en person i hoppet om stöd och tillit. Varför måste man då ändras? Jag är en person som alltid accepterar folk för dem, och inte någon som andra vill att dom ska vara. Jag gör allt i min makt för att mina vänner,familj och närmaste ska må bra. Vill folk försöka ändra på dig så låt dom göra det för dom kommer aldrig lyckas, hur tuffa och kaxiga dom än tror sig vara så kommer det aldrig gå igenom. Är man en bra vän så bryr man sig och försöker inte trampa över någon och visa sig bättre. Sitter och läser lite bloggar också och blir chockad över det svenska rättssystemet. En elev kan vara uppkäftig mot sin lärare och ge en smäll och det blir världens drama utav det i hela pressens system. Men en liten flicka som har blivit både kränkt,misshandlad och våldtagen i en extremt lång period, hennes rättegång etc läggs ned! Han fick sitta häktad med besöksförbud i 3dagar, och eventuell psykriatisk vård. Vad är det för fel på denna värld!? Varför reagerar ingen!? Varför är det ingen som öppnar ögonen och ser hur vissa människor har det, som lider något enormt? I framtiden kommer jag jobba med sånt här som rör världen, hjälpa till. Då ska det fan i mig bli ändring på det här först utav allt. You have my word. Du är inte ensam lilla gumman. Det finns många som vill och ska hjälpa dig. Det här ska ändras.


Sjukling

2010-05-22 @ 11:45:47 Permalink Weekends Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efter en natt med lite sömn och mycket vatten så är jag nu vaken. Sov inge vidare inatt pga mina allergier som nästan tar död på mig. Kan man inte få vara allergi fri?
Idag så skulle jag ha träffat bästa Vanessa i stan för lunch men var tvungen att hoppa det då jag inte känner mig på topp med alla alleriger, då medicinerna inte verkar så fort! Damn it.

Ikväll är det jobb som gäller,slutar vid 1 tiden och nu ska jag återigen bege mig till sängen och se på film! Känns som att jag sett alla mina 1000 filmer nu inatt, ha ha. Skriver mer sen innan jag drar och jobbar! Puss så länge



Jag och min snygga vän Tessan på hennes 18årsdag. Min andra halva <3

21 maj

2010-05-21 @ 10:15:26 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag fått nästan allt plugg klart! Woho så skönt. Har ett stort arbete kvar bara som ska vara klart innan 00.00 inatt. Det hinner jag nog ;) Idag börjar jag jobba halv 5 så jag har hela dagen på mig!

Vad ska ni göra idag?  Idag ska jag även boka Barcelona resan nummer 1 med tjejerna! Nummer två med Erika bokas om ca en månad! Puss på er

sunshine

2010-05-18 @ 12:15:15 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag kommit en bit med pluggandet, har hälften kvar som jag hoppas bli klar med idag!
Känner mig duktig som startade dagen med en powerwalk med en kompis, har precis ätit frukost och kollat på några avsnitt utav the hills. Dags att börja plugga och sedan ut och lägga sig och steka i några timmar! Skulle egentligen jobbat idag om en timme men bytte av med en annan tjej så att jag kunde få allt plugg klart då resten utav veckan består utav jobb jobb jobb! Uppdaterar lite senare! PUSS

18 dagar kvar

2010-05-16 @ 12:58:31 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

Man får aldrig tid för att blogga längre känns det som. Satt mycket mer framför datan när min älskade laptop fanns vid liv. Men den trampade jag sönder en dag då jag var lite smått irriterad på en viss person, smått o smått irriterad vad väl ändå att hålla i tyglarna, jag var rent ut sakt jätte arg och visste inte vad jag skulle ta vägen. Vilket resulterade i en laptop med trasig skärm som sedan sakta men säkert dog, rest in peace.
Nu är det inte långt kvar tills skolan slutar 18 dagar tills vi i Sollentuna slutar den 3e Juni. När slutar ni?


Idag har jag mycket på min To do list;

- Minska min hög som består av plugg
- Fixa blogg designen
- Två timmars träning
- Laga middag för att fira att mamma kommit hem
- Boka Barcelona med tjejerna
- Hemma spa
- Internet shoppa


Ledig dag

2010-05-11 @ 09:44:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gud så skönt att vakna upp och veta att man är ledig!
Idag är det massvis som ska göra:

- Talkort inför Turismmässan imorgon
- Två uppsats arbeten om Hotell B samt turism
- Praktik arbete
- Grand hotel arbete
- Engelska B recention
  - Städa/rensa/slänga saker från rummet/kläder/skor

Vad tror ni att jag hinner med idag? Tänkte försöka sola någon timme också och läsa klart min spännande bok!

längtan

2010-05-10 @ 15:26:31 Permalink Tankar&Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()








Låten säger allt. Aldrig ska jag någonsin glömma dig,vi ses på andra sidan hjärtat, vila i frid. My love.

Forever 21

2010-05-09 @ 10:10:38 Permalink Mode & skönhet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejhejhallå bloggen!
Jag funderar på om jag skulle radera alla tidigare inlägg och börja på nytt? Nu när det närmar sig sommaren så får man mer tid för att blogga. Hur mår ni? Vad har ni gjort?

Det var länge ett rykte om att klädkedjan forever 21 skulle öppna i Sverige. Men det är dock inte sant. Det som är sant är att dom nu skippar till Sverige, dock blir det tullavgift. Men vem är inte villig att betala det om man vill vara nästan ensam om vissa kläder? Jag sitter just nu och klickar hem lite olika saker. Visar upp snart vad jag klickat hem :)