Vill ha!

2010-02-25 @ 22:25:33 Permalink Mode & skönhet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här är 3 saker jag vill ha och ska försöka köpa innan juni månad:




























1. Denna übersnygga väskan från Mulberry! Ska bli egna 19års present till mig själv sen, hehehehe.
2. De här två färgerna från Chanel, passar hur bra som helst till våren och framför allt sommarn!
3. Ett par lila converse! Har alltid varit en sån som velat ha dom vita bara, men nu vill jag ha ett par lila!

Längtan

2010-02-25 @ 12:16:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon!
Ännu en dag hemma för att kurera mig. Känns som att jag aldrig kommer bli frisk! Hatar inte ni också den känslan?
Satt nyss och klicka runt lite på internet på bla. resor! Vill så gärna resa så mycket det bara går i sommar. Ska försöka jobba så mycket det går och spara så mycket det bara går att det kan bli 4 resor mellan juni och september. Dit jag vill åka är London, Paris,Turkiet och Serbien/Kroatien. Bara dags att spara och snåla ner enormt på utekvällar samt shopping! Men hur ska det gååå!? Aja får tänka att jag kan shoppa loss där nere då istället! Nu ska jag sätta igång och rensa kläder,jackor, väskor, skor. You name it! Hörs senare! PUSS

Sommaren 2010

2010-02-23 @ 15:53:35 Permalink Tankar&Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gud vad jag längtar till våren och sommaren! Så sjuuukt mycket! Sommaren 2010 kommer att bli så sjukt jäkla bra! Det känner jag på mig redan nu. Lite resor är bokade, London med familjen, en utlandsresa med Anna och tänkte samla ihop mina favvis tjejer och kolla om de har lust att åka på en fest/shopping/njutnings resa också sådär lite i början september!

Zdag = ledig dag på rudbeck

2010-02-23 @ 11:34:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hejhå bloggen!
Idag är det precis så som rubriken lyder, ledig dag för alla på Rudbeck. Jätte skönt. Speciellt för mig som ligger hemma sjuk, så slipper jag en dag mindres frånvaro. Idag ska jag återigen ligga hemma och kurera mig med massvis med te,vitaminer osv. TV:n är min bästa vän på dagarna. Tänkte slänga upp en dröm vår outfit alldeles strax! Hold on babes.

Sjukling

2010-02-21 @ 15:12:59 Permalink Weekends Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hela min helg har bestått av att ligga hemma och försöka piggna till. Knarkat vitamin c tabletter, druckigt massa juice, te, vatten, ätit kilon med frukt och läst böcker! Hoppas jag blir frisk till veckan för det är massor på g!
Hur mår ni?

r.i.p

2010-02-18 @ 06:28:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

you were more then just a friend to me. but now.... it seems like you're so far away from me. and that you'll never come back again. you were my world,my other part of life but that's something that's just a deep dream now days. r.i.p

Is it real or fake?

2010-02-17 @ 19:00:22 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad har ni för er? Själv sitter jag och geek nördar lite inne på Facebook. Ska snart hoppa in i duschen, tvätta håret,peeling and so on! Sedan återgår det till ytterliggare mer plugg plugg plugg o pluuggg! Thank god for the weekend!



Bjuder på en bild från en av de senaste modevisningarna som togs innan vi sprang ut på catwalken!

Future

2010-02-17 @ 10:11:07 Permalink Resor Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag och mina favorit-tjejer ska om exakt ett år åka praktisera utomlands. I Caribbean, Trinidad! Där min kära pappa kommer ifrån. Så just nu sitter jag och kollar lite hotell som vi ska skicka mail till. Visst låter det bra?
Bjuder på lite härliga bilder som jag tagit! Lägger upp fler sen!



















Filminspelning

2010-02-14 @ 10:18:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en tredje natt utan någon vidare sömn. Vad är detta? Imoron börjar ännu en ny skolvecka som måste tas på allvar med allt plugg. Ge mig lov, nu nu nu! Nu ska jag bara vänta på att Bella vaknar så att vi kan göra oss en riktig stor mumsig Söndags frukost. Sen blir det återigen att designa inne i mitt rum. Har fått nå pippi på att göra-allt-själv-period.  Kul är det! Senare ikväll är det filminspelning på G. Idag är det alla hjärtans dag också, men inte ska man deppa för det. Singel livet är hur skönt som helst! Men till mina vänner som har pojkvänner/flickvänner så hoppas jag att ni får en jätte härlig dag tillsammans!

Inhale,exhale

2010-02-08 @ 10:30:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Studiedag idag! Förbaskat skönt må jag säga. Den ska spenderas nyttigt, väldigt nyttigt! Träning,plugg och hjälpa till med renoveringen här hemma! Det sägs att våren är här om ca 6 veckor, vad tror ni?