Back to reality

2010-08-28 @ 20:37:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Buenos diaz! Hur är det med er?
Jag mår så himla bra. Men saknar Barcelona jätte mycket och man saknar det bara mer när man kollar på alla underbara bilder och videos från resan. Den här resan var bland det bästa jag gjort i mitt liv.
Har nu suttit i ca två timmar och laddat upp bilder på facebook och är helt slut nu. Min feber har kommit tillbaka och nu är det dags att knapra pencilin och dricka massor med te och kolla på Bröllops fotografen som ska visas på tv idag. Kolla på den. Den verkar skoj! Puss på er

Trio kväll

2010-08-13 @ 16:53:25 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

 

Tjollahopp tjollahej!
Just nu spelar jag mina favorit spotify spellistor för fullt på högsta volym och inväntar Barcelona gänget.
Vi tänkte ha en liten mysig tri kväll och bara allmänt snacka skit. Imorgon är det jobb hela dagen som väntar så lär nog uppdatera ikväll istället för imorn.
 



Älskar collage som just denna här ovan!

I höst ska det vara Kamel

2010-08-12 @ 20:53:59 Permalink Mode & skönhet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shopping: Möt hösten i kamel
Super snyggt inför hösten! I want the bag.

Back on track

2010-08-10 @ 19:24:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter och klunkar i mig kopp efter kopp med te och flera liters honung känns det som! Jag har gått och blivit sjuk nu såhär några dagar innan jag åker iväg. Både jag och tjejerna har jobbat på så denna resa är till för njutning, leva livet och skämma bort oss själva! Ibland kan livet vara bra härligt. Jag har återigen tröttnat på min blogg design. När hade jag en design i mer än typ en månad? Inte länge alls. Tänkte trixa ihop någon casual snygg design.