Uppe med tuppen!

2009-10-31 @ 08:50:43 Permalink Familj Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jajamen nu är jag uppe lika tidigt idag! Sitter här och små latar mig lite genom att äta frukost vid datan medans som jag läser lite bloggar&lyssnar på min favvo Jordin sparks! Säg mig finns det en enda låt hon gjort som är dålig? Svaret är nejnejnej! Alla är lika fantastiska och har totalt träffat mig i hjärtat!
Min och mammas myspys kväll igår blev väl inte som vi tänkt precis. Vi kom innanför dörrarna hemma och skulle lämna in alla tusen matkassar fyllda med mat då jag skulle tända i köket och det å gav av sig världens blixt! Jag börjar såklart skrika och vi har varken el/lampor/nått under hela kvällen och inte idag heller,typiskt. Så det var bara att laga middag i mörker, gick väldigt bra för att vara i mörker hehe.. Sedan satte vi oss i sängen med min laptop istället eftersom tv:n inte heller funka! Hrrrrrrrrr!

Nu somsakt är jag uppe och super pigg! Idag kommer bli en bra dag. Ska spendera den med älskade mamma, min vackra gudmor Natascha och min söta syster Maja! En tjejig heldag på stan ska vi ha. Tar med kameran så kommer jag och Maja säkert diva oss lite med massa bilder, som vanligt =)

Idag känner jag för att klä mig riktigt höstigt! Somsakt bilder kommer upp senare nu ska jag lägga in mina 3 absoluta favoriter inom Jordin just nu:







Ha en super bra dag nu alla läsare! PUSS

Godmorgon bloggen!

2009-10-30 @ 11:23:52 Permalink Familj Kommentarer (2) Trackbacks ()

Igår ställde jag klockan på ringning vid halv 9 tiden idag, för att kunna utnyttja dagen till max!
Idag ska jag slutföra min stora höst städning/rensning som jag påbörjade i Onsdags. Har hälften kvar, det är så skönt att bara kunna strosa runt i sin pyjamas, osminkad,håret uppsatt i en bulle och lyssna på sin favorit spellista medans som man fixar&grejar här hemma! Idag blir det Norah Jones och Escala som jag spelar, iallafall nu på förmiddagen. Jag uppdaterar er senare om mer!

Förresten såg ni på Rosa bandet galan igår? Det gjorde jag! Såg den tillsammans med Anna och min kära mor. Det var väldigt fint alltihop och jag kände så mycket igen mig av allt som andra anhöriga berättat när deras mor/syster/dotter/fru fått just bröstcancer. Rädslan,tankarna,oron osv, och framför allt hur hjälplös man känner sig. Smärtan som finns inom en. Min mamma har också som många många andra, för många andra drabbats av, bröstcancer. När nåt sånt händer i en familj så faller allt isär på nåt sätt, man ser livet på ett helt nytt sätt. Från ett nytt perspektiv och tar vara på dagarna och tiden som är kvar då man inte vet hur det blir. Varje dag dör minst 4 kvinnor i bröstcancer och igår fick dom in drygt 48 miljoner till bröstcancer forskiningen. TACK TACK!!! Alla som är drabbade och alla anhöriga, blir så glada av det och ni vet inte hur mycket det betyder. Man ser en glimt hopp. Min mamma är en av världens absolut starkaste kvinnor som har klarat och klarar att gå igenom det här.










Torsdag

2009-10-29 @ 13:46:25 Permalink Weekends Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godmorgon!
Jag vaknade nyss och igår hade jag ingen som helst ork att uppdatera efter att jag kommit hem,eller ja vi kom hem vid halv 6 imorse. Gårdagen vart super lyckad! Först förkröka vi hos Adrian mfl.vid halv ett drog vi till village och sedan vid 3 tiden till White. Träffade på massor, men att träffa på Louise var det bästa! Haha blev helt galna, hahaha gumman! Nu ska jag äta frukost och sedan ta en dusch! Hur var er lil lördag igår? PUSS

Village!

2009-10-28 @ 18:46:42 Permalink Weekends Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just nu håller jag precis på att fixa mig inför ikväll då jag och flera andra tjejer drar till Village ikväll,men först ska vi förbi Adrian och föra lite. Ska bli väldigt skoj,länge sen man va ute. Har ju somsakt ej haft någon tid. Så ikväll dåå! Har ej tid för att fixa någon outfit bild, men bilder tas säkert ikväll så då får ni se! Jag har iallafall svarta leggings,en vit tee och en gråaktig jacka över + mina svarta nya stövlar. Nu ska jag bara sminka mig,måla naglarna svarta och fixa håret sedan är jag klar för att dra mot staden. Vi hörs ikväll då jag uppdaterar er om hur kvällen varit. PUSS

Onsdag

2009-10-28 @ 12:16:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har halva lovet gått och jag känner att jag verkligen inte andvänt tiden till det jag borde. Så idag är det som jag ska prioritera är att plugga och storstäda min lägenhet. Sånt som man verkligen inte har varken tid eller ork för när det är skola. Satte precis igång min underbara spellista på högsta volym och ska sätta igång. Ska också rensa kläder/skor från vår&sommar till höst&vinter. Lovar att uppdatera senare. Ska skriva ett inlägg om lite åsikter sen. Ikväll blir det utgång med Erika och eventuellt Julia w&Louise!

Svininfluensan

2009-10-27 @ 09:26:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yes jag är uppe med tuppen! Hade tänkt gå ut och ta en runda på spåret i skogen i detta mysiga höstväder.
Idag står det mycket på schemat, bla boka resan till london,fika m vanessa, plugga, shoppa etc. 
Det är bara andra dagen på lovet men det känns ändå som att lovet snart är slut. Lite mysko,menmen!

En sak som har oroat mig väldigt mycket är allt prat hit och dit om denna svininfluensa. Ska man vaccinera sig eller låta bli? Det har ju varit flera influensor genom åren, fågelinfluensan, galnakosjukan osv och nu svininfluensan. Först så var vaccinet försenat och nu ska dom som ligger i riskgruppen först vaccineras, om man tex har nån hjärtsjukdom,astma etc. Där jag är då, med astman. Vissa som redan har blivit vaccinerade har sakt att det bara gjorde lite ont och att det blev varmt ett tag men sedan inga mer symtomer. Medans det nu är massa skandaler runt om i världen om folk som fått det ena och andra. Som den här tjejen på videon. Det känns elakt att behöva säga det jag nu ska säga, men om det nu är sant att hon fick det av vaccinet, då vaccinerar jag mig verkligen inte! Då riskerar jag hellre att få svininfluensan och får kämpa med att bli frisk från den än att jag vaccinerar mig och drabbas av något sånt där som jag sen får leva med resten av livet.

Hur tänker och resonerar ni? Ska ni vaccinera er?

Starbucks öppnar i Sverige

2009-10-21 @ 19:37:44 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()


En av mina önskingar har gått i uppfyllelse! Starbucks kommer till SVERIGE!

Starbucks öppnar sitt första café i Sverige. "Det är ju modern till alla kaffekedjor och den svenska kaffemarknaden är intressant", säger den svenske samarbetspartnern till E24.

Börsnoterade Starbucks Coffee Company, som grundades år 1971 i Seattle, USA, kommer till Sverige.Kedjan öppnar sin första servering i Sverige på Arlanda flygplats i början av nästa år. Satsningen görs inom ramen för det redan etablerade samarbetet med den europeiska restaurang- och resekoncernen SSP, en strategisk allians som skapades för ett år sedan. Många har undrat varför världens största cafékedja - med över 16.100 caféer i 49 länder - finns i så gott som hela världen men inte i kaffetokiga Sverige. Frågan nu är väl snarare om det finns plats för en cafékedja till? Exempelvis Waynes Coffee har redan expanderat stort  med Starbucks som förebild.
"Deras framgångar har säkert tjänat som inspiration för Starbucks och definitivt för oss. Tittar man på kedjorna så finns det utrymme för Starbucks, som jag tycker är lite mer", säger Lars Edengréen, vd för SSP Sverige, till E24.
Nu återstår att se om det blir fler caféer än det första. Lars Edengréen säger att han med spänning inväntar svenskarnas respons.
"Blir det en framgång tror jag personligen inte att Starbucks nöjer sig med ett", säger han till E24.
Starbucks har expanderat kraftigt med i genomsnitt en ny butik varje arbetsdag under 1990-talet.
Men företaget har brottats med lönsamhetsproblem och redovisade förra året sin första kvartalsförlust någonsin.
I slutet av förra året deklarerades att Starbucks ska stänga 1.000 butiker i USA på grund av dålig lönsamhet och överetablering.
Företaget har tidigare sagt att man under 2009 ska öppna 900 nya butiker utanför USA.



Starbucks öppnar sitt första café i Sverige. (Foto: Scanpix)

veckans 3 frågor&svar

2009-10-20 @ 20:19:24 Permalink Om mig själv Kommentarer (0) Trackbacks ()







VECKANS TRE FRÅGOR&SVAR:




Vilket land kommer du ifrån?
 
- Min mamma är svensk&pappa från caribbean.

Snyggaste kändisen?
- Helt klart Viktoria Posh Beckham.

Hur många barn vill du ha i framtiden?
- Tre som är mina biologiska och ett som jag adopterat!

Fellan är glömsk

2009-10-20 @ 11:31:16 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glömska människor som jag borde inte få ha en blogg! Jag ska bättra mig med att uppdatera. Jag ska snart bege mig mot skolan för sam lektion och sedan matte B, men innan det ska jag skriva klart detta inlägg som inte kommer att bli världens mest intressanta inlägg och lägga upp gagas nya låt som totalt satt sig på hjärnan på mig. Ikväll ska ja och den gamla trion ut och käka thaimat, det ska bli mumma! Ett litet avsked innan Hero drar till Vietnam den lyllosen,och min andra halva Terése är på Canarie öarna! Nej nu ska vi inte klaga.. Vad vill ni läsare läsa om i min blogg? För om man ska skriva det vanliga hederliga "bloggsnacket" så blir det bara att beskriva sin egen dag, och hur roligt är det egentligen? Inte roligt alls. Vilka är ni läsare? Kommentera och säg! Puss på er.

15 oktober

2009-10-15 @ 21:33:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()



Den här låten har totalt fastnat på hjärnan. Den är så bra. Lovie lovie love.
Imorgon är det Fredag och då är det minsann fullrulle. Kanske uppdaterar på kvällen om jag får tid för det när jag är hos min käre vän Faruk.


Lördagen den 17e Oktober är det ljusmanifestation i Kungsträdgården för alla som drabbats av bröstcancer,jag kommer självklart att vara där. Var där ni med och ge ert stöd. Att vara involverad i det här och bry sig mycket om det här har blivit en självklarhet för mig eftersom den person som står mig absolut närmast här i livet har drabbats av det.

Oktober - Rosa månaden

2009-10-14 @ 20:21:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bröstcancer är kvinnans vanligaste cancersjukdom – mellan 15 och 20 kvinnor insjuknar varje dag. Sjukdomen drabbar framför allt medelålders och äldre. Chansen att bli botad från bröstcancer har ökat de senaste årtiondena. Det beror främst på att allt fler fall upptäcks tidigt, och på att behandlingsmetoderna blivit bättre.

Bröstcancer drabbar framför allt medelålders och äldre kvinnor. Drygt hälften är över 60 år när de får diagnosen. Mindre än fem procent är under 40 år.

Totalt ställs omkring 50 000 cancerdiagnoser varje år i Sverige.  Av dessa är cirka 7 000 bröstcancerdiagnoser. Drygt en fjärdedel av all cancer hos kvinnor är bröstcancer, som därmed är kvinnans vanligaste cancersjukdom. Mellan 15 och 20 kvinnor insjuknar varje dag.

Män kan också få bröstcancer även om det är ovanligt. Drygt ett 40-tal män i Sverige får varje år denna diagnos. Behandling och prognos är desamma som vid bröstcancer hos kvinnor.

Sjukdomstecken

  • Knöl i bröstet är det vanligaste symtomet.
  • Knöl i armhålan.
  • Vissa cancerformer gör att hela bröstet förstoras och känns hårdare.
  • Hudrodnad och "apelsinhud".
  • Indragningar.
  • Blod eller vätska. 

Olika former av bröstcancer

Det finns flera olika former av bröstcancer. I de flesta fall börjar cancern i mjölkgångarnas celler, så kallad ductal cancer, men cancer kan också uppstå i mjölkkörtlarna, så kallad lobulär cancer. I enstaka fall har cancern sitt ursprung i den bindväv som finns mellan mjölkkörtlarna.

Cancercellerna kan vara mer eller mindre snabbväxande hos olika kvinnor. Det finns bröstcancer som växer mycket långsamt och bröstcancer som växer mycket snabbt, och alla varianter däremellan.

Olika stadier

  • Stadium 0 eller cancer in situ (cancer på platsen) innebär att cancern endast växer i de cellager där den uppstått. Det är en mycket tidig cancerform som kan betraktas som ett förstadium till bröstcancer.
  • Stadium I innebär att tumören är mindre än två centimeter i diameter när den upptäcks och att cancern inte spridit sig till lymfkörtlarna.
  • Stadium II är tumören två till fem centimeter och även lymfkörtlarna kan vara angripna.
  • Stadium III avses tumörer som är fem centimeter eller större.
  • Stadium IV innebär att cancern spridit sig och bildat dottertumörer, metastaser.

Kom ihåg

  • Eftersom inget cancerfall är det andra likt, är det den patientansvariga läkaren som bäst kan svara på vad som gäller för den enskilda individens sjukdom.
  • Bara den läkare som följt sin patient noga kan med någorlunda säkerhet uttala sig om vilken riktning sjukdomen kan ta.
  • När läkaren i samråd med sin patient bestämmer sig för en behandlingsplan, tar hon eller han inte bara hänsyn till själva cancersjukdomen utan också till patientens tidigare sjukdomar, ålder och allmänna hälsotillstånd.

Prognos

Cancer är en individuell sjukdom. Därför kan ingen läkare med säkerhet säga hur prognosen ser ut för en enskild individ.

Statistiskt sett är dock prognosen bäst för kvinnor vars tumör upptäcks i tidiga stadier. Om tumören spridit sig ut i kroppen får man med olika former av behandling försöka hålla sjukdomen i schack. Det finns exempel på kvinnor som lever länge även med avancerad, spridd bröstcancer.

Chansen att bli botad från bröstcancer har ökat de senaste årtiondena. Detta tros framför allt bero på att allt fler fall av bröstcancer upptäcks i tidiga stadier samt på förbättrade behandlingsmetoder.

Orsaker till bröstcancer

Vad som orsakar bröstcancer är inte klarlagt. Sannolikt uppstår sjukdomen genom ett komplicerat samspel mellan en mängd olika riskfaktorer såsom arvsanlag, hormonbalans och yttre miljöfaktorer. Vissa faktorer ökar alltså risken men kan inte ensamma orsaka sjukdomen.

Hormonella faktorer

Hormonella faktorer anses spela en viktig roll för uppkomsten av bröstcancer. Bröstkörteln står under starkt inflytande av de kvinnliga könshormonerna östrogen och progesteron. Risken för bröstcancer ökar med antalet menstruationscykler under livet. Risken är alltså högre för kvinnor som får sin första menstruation tidigt och för kvinnor vars menstruationer upphör vid hög ålder. På motsvarande sätt anses fullgångna graviditeter ha en skyddande effekt. Risken för bröstcancer är lägre för kvinnor som tidigt fått barn och för kvinnor som fött många barn.

P-piller och hormonbehandling

Studier har visat att risken för bröstcancer är lätt förhöjd för kvinnor som äter p-piller. Den ökade risken försvinner när kvinnan slutat ta p-pillren. Även östrogenbehandling i samband med och efter klimakteriet innebär en viss ökad risk och den risken ökar med tiden som hormonbehandlingen pågår. För kvinnor med svåra övergångsbesvär är hormonbehandling motiverad, men rekommendationen är att man prövar att sätta ut behandlingen förslagsvis en gång per år.

Ärftlighet

Ärftliga faktorer har viss betydelse för uppkomsten av bröstcancer. Kvinnor som har en mor eller syster som haft bröstcancer har två till tre gånger högre risk än normalt att själva få sjukdomen. Om både modern och en syster haft bröstcancer ökar risken ytterligare. På senare år har man hittat speciella bröstcancergener som orsak till några procent av all bröstcancer.

Undersökningar

För att läkaren säkert ska kunna ställa diagnos brukar man kombinera tre olika metoder: klinisk undersökning, mammografi/ultraljud och undersökning av celler från tumören (cytologi). I enstaka fall kan undersökning med magnetkamera bli aktuell.

  • Klinisk undersökning innebär bland annat att läkaren noggrant inspekterar och känner igenom brösten och lymfkörtlarna i armhålan och på halsen.
     
  • Mammografiundersökning (bröströntgen) och ibland även ultraljud. På röntgenbilden kan man med ganska stor säkerhet skilja ofarliga, godartade tumörer från elakartade cancertumörer. Man kan även upptäcka tumörer som är så små att de ännu inte kan kännas.
     
  • Undersökning av celler från tumören (cytologi) innebär att läkaren gör en finnålspunktion med en särskild spruta och suger ut celler från den misstänkta tumören. Cellerna undersöks sedan i mikroskop och på så sätt kan man avgöra om det rör sig om en godartad eller elakartad förändring. Ibland räcker det inte att suga ut celler från tumören utan man måste ta ett större prov, en så kallad mellan- eller grovnålsbiopsi.

Behandlingar

Bröstcancer behandlas främst med kirurgi (operation). Allt oftare används också strålbehandling och/eller behandling med hormoner eller cytostatika för att förhindra att sjukdomen kommer tillbaka. För en speciell typ av bröstcancer, Her2-positiv, kan behandling med trastuzumab bli aktuell.

Kirurgi

En vanlig operation är i dag så kallad bröstbevarande kirurgi. Det innebär att enbart den del av bröstet som innehåller tumören opereras bort.

I de allra flesta fall opereras även portvaktskörteln (sentinel node) bort och analyseras. Om det inte finns tumörceller i den avstår man från att ta ut fler körtlar. Denna metod kan bara göras på större enheter, där tillgång till nuklearmedicin finns.

I många fall behöver alltså inte hela bröstet avlägsnas. Vid större tumörer, eller om kvinnan själv så önskar, tas dock hela bröstet bort samt även lymfkörtlar i armhålan.

Om bara en del av bröstet tas bort bör bröstet strålbehandlas efter operation. Syftet är att oskadliggöra de små cancerförändringar eller förstadier till cancer som kan finnas i den del av bröstet som lämnats kvar.

Hur länge man stannar på sjukhuset efter operationen kan variera från ett till ett par dygn. Ibland kan det vara nödvändigt att stanna ytterligare ett par dagar.

En till två veckor efter operationen brukar man få komma på återbesök till kirurgen. Då brukar man också få besked om resultatet av den mikroskopiska undersökning som gjorts av tumören. Hur lång sjukskrivningen blir beror på hur man mår, vilken typ av arbete man har och andra faktorer som kan ha betydelse för arbetsförmågan.

Komplikationer efter operation

Ibland kan det någon vecka efter operationen bildas vätska, serom, under såret. Det visar sig som en svullnad i armhålan eller på bröstkorgsväggen och beror oftast på att det läcker lymfvätska från lymfkärl som delats i samband med operationen. För att få bort svullnaden kan det bli nödvändigt att punktera den med en nål och suga ut vätskan. Ingreppet är så gott som smärtfritt, men kan behöva upprepas flera gånger.

Om lymfkörtlar i armhålan opererats bort, kan man till en början få svårt att röra armen i axelleden. För att inte axeln ska stelna till, är det viktigt att rörligheten tränas. En sjukgymnast kan ge tips om lämpliga rörelser.

Lymfödem

Besvär som tyngdkänsla, molvärk, spänning och svullnad i armen på den opererade sidan är andra problem som kan uppstå efter operationen. Armsvullnaden, som också kallas lymfödem, beror på att operationen – särskilt i kombination med strålbehandling – skadat lymfkärl och lymfkörtlar så att lymfflödet från armen försvårats. Får man besvär med lymfödem, kan man kontakta sin läkare eller sjukgymnast för behandling och rådgivning.

På den sidan där lymfkörtlarna i armhålan tagits bort finns en ökad risk för infektion. Blodprov eller vaccinationer bör därför i första hand tas på den icke-opererade sidans arm. Det är också bra att undvika skador och sår på handen eller armen på operationssidan. Om man får symtom på infektion i handen, armen eller bröstet bör man genast kontakta sjukvården. Symtomen kan vara rodnad, värmeökning, svullnad och ibland hög feber. Infektionen kallas för rosfeber och behandlas med antibiotika.

Strålbehandling

Strålbehandlingen är som regel ett komplement till operationen. Syftet är att döda de cancerceller som kan finnas kvar i eller kring operationsområdet. I vissa fall behövs ingen strålbehandling alls. Ibland bestrålas bara själva operationsområdet och i andra fall även de lymfkörtlar som finns i armhålan, kring nyckelbenet och utefter bröstbenet. Den vanligaste typen av strålbehandling är dock den som ges mot bröstet efter bröstbevarande kirurgi.

Strålbehandlingen brukar påbörjas först när operationssåret har läkt. När även cytostatikabehandling ska ges påbörjas strålbehandlingen vanligen efter avslutad cytostatikabehandling.

Hormoner

En del former av bröstcancer är beroende av kvinnliga könshormoner, framför allt östrogen, för att växa. Med hjälp av ett vävnadsprov från tumören kan man avgöra om den är beroende av östrogen eller inte. Om den är hormonberoende kan den hämmas med antihormoner, läkemedel som blockerar östrogenets effekt. Biverkningarna av sådana läkemedel brukar vara lindriga. Kvinnor under cirka 60 år brukar få ökade klimakteriebesvär med blodvallningar och sköra slemhinnor i underlivet.

Flera pågående studier har visat att aromatashämmare, medel som sänker östrogennivåerna hos kvinnor i klimakteriet, gör stor nytta som förebyggande behandling. Dessa aromatashämmare rekommenderas i vissa fall i stället för de som blockerar östrogenets effekt.

Cytostatika

Cytostatika, cellhämmande läkemedel, används mot vissa former av bröstcancer, både för att förebygga återfall (recidiv) av sjukdomen och för att behandla sjukdom som spridit sig i kroppen. I vissa fall är tumören i bröstet så stor eller växer på ett sådant sätt att den inte genast går att operera bort. Cytostatikabehandling kan då krympa tumören så mycket att den går att operera.

Cytostatikabehandlingen pågår vanligen i fem månader efter operation. Den vanligaste typen av behandling kallas FEC, men nyare mediciner av typen taxaner blir allt vanligare.

Bröstprotes och bröstrekonstruktion

Alla bröstopererade kvinnor har rätt att kostnadsfritt få en bröstprotes. Operationssåret bör vara helt läkt innan en definitiv protes provas ut. Under väntetiden kan man få en tillfällig protes av vadd. Proteserna kan oftast bäras i en vanlig behå.

Den som har fått hela bröstet bortopererat kan komma i fråga för en plastikkirurgisk operation, en så kallad bröstrekonstruktion. En sådan operation görs ofta i flera omgångar. Det finns olika metoder. Bröstrekonstruktionen påbörjas vanligen något år efter bröstcanceroperationen. Ibland kan den dock göras tidigare, även i samband med att bröstet opereras bort.

Känslomässiga reaktioner

Att få besked om att man har en cancersjukdom är svårt, även om man själv har misstänkt det. Det är mycket vanligt att reagera med oro, nedstämdhet och känslor av overklighet. En påfrestande tid för många är när behandlingen är avslutad. Det är inte alls säkert att den förväntade lättnaden infinner sig. Behandlingstiden kan visserligen vara jobbig, men det betyder åtminstone att något aktivt görs mot sjukdomen. Dessutom innebär den regelbundna kontakten med sjukvården en trygghet för många.


Gör som jag,min mamma och många andra i landet gör. Skänk pengar till Rosa bandet&bröstcancerforskningen och hjälp alla kvinnor att bekämpa sin sjukdom och bidra till forskningen så att mindre kvinnor blir drabbade av denna hemska elaka sjukdom.

http://www.cancerfonden.se/sv/Rosabandet/

Snö

2009-10-13 @ 09:01:14 Permalink Min vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()

Neje det är inte sant? Jag vaknar idag och det snöar ute. Det är ju fan bara 13 oktober!? Vart är den här riktigt mysiga hösten, med alla färgglada löv osv osv? I can't see it anyway! Nej bort med sura minen nu. Idag står det skola på schemat, sedan solarium (måste hålla kvar min solbränna ;) ) och sedan myskäll at my place med Tessan!



jag och underbara systeryster Kattie påväg hem från junibacken i lördags.

Måndag 12/10

2009-10-12 @ 22:10:23 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallå hallå bloggen!
Ja jag vet, jag har verkligen varit usel med uppdateringen. Men har ärligt talat inte fått tid fört. Med en kort sammanfattning ska jag berätta om min helg, i Fredags var det tjejmidag hos Julia som fyllde 18! Drog därifrån rätt så tidigt pga att jag skulle upp väldigt tidigt sen på Lördagen då jag skulle till junibacken med kära syster. Vi tillbringade hela dagen där och hade det jätte mysigt :)  åt pippi pannkakor med sylt&grädde som var en höjdare enligt henne! Vi köpte också i princip upp hela junibackens alls klubbor,stora och små. Mot kvällen så drog jag och några utav tjejerna från klassen hem till Elias och firade hans 18års dag! Vad gjorde ni i helgen?


Åh,jag saknar mina brorsbarn Isac och Maja så mycket att jag blir galen!

Saturday 10/10-09

2009-10-10 @ 08:44:19 Permalink Familj Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen och är väldigt pigg! Har precis ätit frukost och ska nu hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig. Idag ska jag och syster åka till junibacken och spendera hela dagen där. Det ska bli väldigt mysigt hihi. Jag uppdaterar senare idag när vi kommit hem och lägger in bilder!

Forever 21

2009-10-07 @ 21:23:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I'm totally in LOVE! Lovie lovie lovie looovie. Här är lite av det jag ska klicka hem från forever! Kläder,skor och smycken gör en väldigt mycket gladare när vädret är såhär pissigt!