Läkartider

2009-12-29 @ 08:41:48 Permalink Om mig själv Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej på er!
Sovit gott? Jag har inte sovit så vidare bra inatt pga mina magsmärtor, min kära mor som är så underbar har precis suttit super länge och pratat med olika läkare osv för att få reda på vad det är. Nu har det gått flera år. Nu har vi fått en tid den 11 Januari då jag ska vara hos läkaren länge och prata sen vet jag inte mer vad som händer. Men jag hoppas för guds skull att dom gör något, att dom hittar felet! Det ända jag fått höra hitils är att jag är nervös, visst jag må vara en person som oroar mig mycket osv! Men man går väl inte och är nervös dygnet runt i snart 5-6 år? Det är ju något som inte stämmer, när det också bara blir värre och värre,har suttit och läst på datorn om mina symtomer och det passar in på vissa saker som jag veerkligen hoppas att det INTE är. För då bryter jag ihop. Men vi får se. Inga sura miner än när man inget vet! Nu ska jag och mamma dricka lite te och sedan ringa vidare. Jag uppdaterar senare.

PUSS

Hemma i stockholm igen!

2009-12-28 @ 09:56:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är jag hemma i Stockholm igen! Trött och sliten till tusen! Nu ska jag äta frukost samt ta ett lååångt bad! Vi hörs. PUSS

r.i.p Brittany Murphy

2009-12-21 @ 18:23:43 Permalink Min vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()

Allt bra med er? Lever ni? Jag lever! Jag behöver inte säga mer än usel ........., ja ni vet resten! I'm sorry.
Men har haft så mycket mysigt för mig som att umgås med tjejerna,firat Petra som fyllt år i veckan,jobbat och firat jul med kära bror, min svägerska och mina brorsbarn and so on! Lika mysigt som alltid i det sällskapet.
Känns som att alla har jullov redan förutom vi elever på Rudbeck? Orättvist!

Förresten har ni läst att Brittany Murphy har hittats död? Gud så hemskt alltså. Blev så ledsen när jag läste det. Hon har inte varit en av mina topp favoriter av skådespelare men hon var en super rolig skådespelare i hennes filmer iallafall! Lider så enormt med hennes stackars mamma som var den som hittade henne död i duschen. Det måste nog vara en av det absolut värsta man kan vara med om va? Hitta sitt eget barn död.
Nej fy vad deppig man blir. Jag hoppas verkligen att änglarna tar väl hand om henne där uppe i himmelriket.

Nu är det dags för mig att packa och sedan ta en dusch och sen avsluta det med tjejkväll med mamsen!
Innan jag åker på Onsdag så ska jag lära mgi att mobil blogga också! I promise.


En fullspäckad Lördag

2009-12-19 @ 08:49:25 Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

godmorgon!
 nu blir det ett litet inlägg iallafall! sitter just nu och försöker få i mig en rejäl frukost.. idag blir det jobb också, på hotellet! idag blir det minsann full rulle! efter jobbet ska vi hem till Terese och fixa oss inför kvällen och sedan åka till födelsedagsbarnet. tar med mig kameran också så att ni kan få se bilder på kvällen :)

Jag ska försöka att lära mig o mobilblogga också! vi får väl se hur det går. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Bjuder på lite bilder från Torsdag och Fredag:

Nu är det dags för en varm dusch och sedan åka och jobba! Vi hörs imorgon. PUSS

Ber om ursäkt för usel uppdatering!

2009-12-18 @ 19:12:48 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja som rubriken följer, jag har inte varit så bra på att uppdatera! Men nu uppdaterar jag.
Igår var det en lång tröttsam och fruktansvärt seg dag. Skolan tog så lång tid och inte för att tala om alla problem med bussar,tåg tvärisen oosv! Tog mig 2 timmar att BARA åka kommunalt från skolan hem till min bror i Gröndal som vanligtvis tar max 30 minuter. Fy, inte så speciellt roligt! Men allt blev genast mycket roligare när man kom hem och en liten super glad o söt liten kille kommer och springer fram och hoppar upp i famnen på en, min lilla sötnos Isac! Vi kollade på pippi och bara satt och myste med massa kramar och cola..

Idag ska jag bara vara hemma, klä granen med mamma, och ta det väldigt lugnt! Se på någon bra film kanske?
Imorgon är det jobb som gäller hela dagen och sedan fira Petros som fyllde år i Onsdags! Det är 50-60tals tema. Så vi hörs väl troligtvis imorgon eller på Söndag! Nu ska jag ta ett långt varmt bad!





I'm over you.
 I'm sick and tired of you and everything you do.
I't hurts me.
 Three years for nothing.
We're done.

Tid för mig själv

2009-12-16 @ 20:58:35 Permalink Mode & skönhet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just nu så har jag lite extra mysig tid för mig själv,har precis tagit en dusch, haft hårinpackning samt ansiktsmask. Har också gett min kropp en dos av "coccoa butter" en engelsk kropps lotion typ. En ren dunder kur, huden blir lika len som en baby rumpa, och den är hur bra som helst ifall man har bristningar på magen efter födseln,eller efter en viktökning eller på ärr eller märken någonstans på hyn/kroppen. Den "tar bort" allt verkligen. Finns dock inte att köpa i Sverige vad jag vet. Kanske finns något liknande men inte precis den jag har som är så bra. Så om ni besöker London eller USA. But it. Lovar er, ni kommer inte att ångra er en enda sekund! Sitter och målar naglarna i en jätte söt och fräsh färg från märket "I love my nails" färgen heter French peach, medans jag gör detta så lyssnar jag på min älskade spellista på spotify.





bilden är lånad från en annan tjejs blogg, den i mitten är den jag har nu! ser väldigt vit ut där,men är en jätte söt färg!

blogg design

2009-12-16 @ 14:00:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag suttit i två timmar och fixat och trixat lite med blogg designen, nu får det vara såhär ett tag. Inte för att det är så snyggt utan för att min energi för alla html koder är slut. Jag ska nu se på lite Paradise Hotel avsnitt som jag missat och dricka lite chai! Mums.

Rubrikslös

2009-12-16 @ 09:20:05 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

godmorgon bloggen!
snön är fortfarande kvar, woho! idag beslutade jag mig för att inte gå till skolan, mår inte så bra pga min förkylning så jag stannade hemma! så idag har jag tid för att ta itu med massa plugg tills imorn, samt vila ut mig och slå in lite julklappar! huehue..

Är ni med i några organisationer? Ungdomsförbund eller så? Skriv gärna och berätta =)

Starbucks firar också julen.

2009-12-15 @ 21:35:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

starbucks christmas

Starbucks firar också julen, allt är i rött och har i år ett sammarbete med Afrika som ni ser!
Har redan en snygg och neutral termos från Starbucks, men nu när jag åker till London om ca två veckor så ska jag köpa en ny. Om ni nångång är inne på Starbucks någonstans all over the world, så köp en! Värt pengarna. Min har hållt i 2 år nu, lika bra och lika fräsh fortfarande. Åh vad jag blev sugen på Staris nuuuu!! =(

Är det bara jag som verkligen älskar julen?

2009-12-15 @ 19:20:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åh vad det är mysigt med all snö! Tycker inte ni det? Nu andra året i rad ska jag fira jul och nyår i Sverige. Det ska bli super mysigt. Jag har förut oftast firat jul på Trinidad i Caribbean, där min pappa kommer ifrån. Så iår ska det bli super duper mysigt att fira jul i Sverige med mammas släkt. Kommer fira jul två gånger iår, först på Söndag med familjen, syskon,syskonbarn o hela köret! Som vi alltid gjort sen vi var små då vi har olika mammor. Mysigt iallafall! Sen på självaste julafton blir det med mammas sida av släkten. Mormor, kusiner och de söta underbara personerna! Hur ska ni fira er jul? Är det bara jag som verkligen äälskar julen?
Nu ska jag tvätta bort sminket, fixa mig lite jul te och ta några laktos&glutenfria lussebullar&pepparkakor.
Ni hör från mig snart igen!

Nu är det riktig julkänsla i Sverige

2009-12-15 @ 09:15:28 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

hej på er!
min uppdatering har varit mer än usel må jag säga! men det är så att jag har gått och blivit riktigt bra förkyld och har haft fullt upp med allt plugg nu innan jul och inte för att glömma allt julhandlande! har ni sett den riktiga första fina vita snön? åh vad jag älskar julen och allt som hör till! i lördags fick jag nästan allt handlat som skulle inköpas, har köpt alla julklappar förutom daddys, Erikas o Teréses! Daddys köper jag i veckan och tjejernas i London! i söndags var jag i kyrkan, lyssnade på mammas och hennes kör när de sjöng på lucia och jag var sedan och lämna blommor hos fina michael!

nu måste jag rusa, vi hörs senare! Puss

Idag ska det julhandlas

2009-12-12 @ 12:28:00 Permalink Weekends Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är det en heldag på stan som gäller, med Vanessa! Senare ikväll blir det kanske en fika på café 60 med favoriterna hoppas jag! Tar såklart med kameran så att ni får se bilder från dagen!

Tyckte ni att det var rätt person som vann idol igår?

Jag ska klippa av mig mitt hår!

2009-12-09 @ 16:46:38 Permalink Mode & skönhet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det blev inget insperations inlägg, eller kanske? På Fredag ska jag klippa mig. Jag är perfektionist, och när någon klipper mig så måste dom klippa precis så som jag vill! Jag vet, kan inte vara lätt att ha mig som kund. Men så är det. Så på Fredag ska jag gå och klippa mig med Terése, vi ska klippa oss tillsammans! Eftersom vi båda är rädda att någon ska klippa fel eller nåt sådant! Så det ska bli skoj, men nu kommer jag till. Hur ska jag klippa? Jag har alltid ända sen jag var liten haft jätte långt hår, förut ner till rumpan nu är det inte riktigt så långt. Men långt, och vet inte, kanske har tröttnat? Nu är det så långt att det går lite över rumpan på ett ungefär! Har kollat runt lite på olika frisyrer och vet inte hur det ska bli. Något nytt? Bara topparna? Både klippa och färga? Här är lite bilder sen får ni mer än gärna kommentera och säga vad ni tycker.

Victoria beckham frisyr






Reese Witherspoon Hairstyles, Hair Style, Short Hairstyles, Long Hair Styles 2009


Vad tycker ni?

Renovering

2009-12-09 @ 16:09:48 Permalink Familj Kommentarer (0) Trackbacks ()


hejhopp! hur mår ni? här är det bra, men är väldigt trött bara! som jag kanske skrivit tidigare i bloggen så håller vi på att renovera här hemma, just nu är det dusch&badrum som dom ska göra först,just nu håller dom på med mitt duschrum, dom har väl snart kommit halvvägs tror jag och jag kikade in där för en stunds sedan och det såg super snyggt ut, sedan är det bara lite småsaker som ska fixas, måla om i några rum där vi ändrat oss om färg, och lite annat smått sen är lägenheten perfekt och precis så som jag och mami vill ha den,hehe! det finns så mycket som jag vill göra just nu och köpa, men det kommer ju med tiden, ellerhur? först på listan är att renoveringen ska bli klar! kan visa bilder senare! kommer ju bara bo kvar här hemma i lite mer än ett år, nästan 1½ sen flyttar jag ut. för att plugga vidare! allt om det tar jag i ett annat inlägg! jag hade tänkt att varannan dag försöka skriva ett antingen tankar/åsikter eller insperations inlägg. idag börjar jag med ett insperations inlägg! vet precis vad jag ska skriva om, håll utkik här igen om nån timma igen så kan ni läsa det! just nu saknar jag mina tre brorsbarn något otroligt!! på bilderna nedan är mina brorsbarn, Maja,Isac och Liam! men imorgon så får jag träffa Isac&Maja. Då blir faster glad! Ska ta med kameran så att ni får se lite mer bilder! Jag är väldigt dålig på att uppdatera med bilder! Ska börja lägga in fler bilder. Eller vad tycker ni?

Godmorgon!

2009-12-08 @ 07:41:05 Permalink Min vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

inatt har jag sovit väldigt gott! har även fått massa kommentarer, nåra har jag accepterat och några har jag valt att inte acceptera. en var från min kära bror! Love him. Vad ska ni göra idag? Hur ser er dag ut?
nu ska jag hoppa in i duschen och göra min iordning för skolan! Ska ta en lång och varm dusch,höhö!



I should be queen of the world!